Hvem er jeg ?

Hvem er jeg?

 

Jeg er et naturtalent indenfor selvudvikling. Igennem mange år har jeg studeret og brugt healing, shamanisme og diverse andre metoder til at få det bedre på alle planer og blive lykkeligere.

 

Undervejs er jeg stødt på mange spændende redskaber og teknikker, som jeg har integreret i mit liv og min praksis. I øjeblikket er jeg i gang med at samle og videreudvikle nogle yderst virkningsfulde metoder, så jeg har endnu bedre muligheder for at hjælpe dig.

 

Nogle få af de ting jeg beskæftiger mig med er affirmationer, EFT, Access Consciousness, bøn, Transformation, billeder/visualisering/fantasirejser.

Jeg er drevet af en glubende appetit på at vide MERE og kunne mere og styrke min evne til at opleve endnu mere KÆRLIGHED.

 

Min rejse gennem livet har, ligesom i eventyrerne, ført mig igennem både mørke og lyse landskaber, dyb fortvivlelse og glæde og kærlighed.

 

Min trang til at søge at opdage nye sider af mig selv og livet udspringer af min barndoms drøm om at blive lykkelig, leve efter mit hjerte og aldrig give afkald på min sjæls higen efter den guddommelige indre fred og opleve samhørigheden med den Uendelige Kilde.

 

Du kan kontakte mig på (+45) 41 59 48 48

Copyright © All Rights Reserved